Intrebari si Tutoriale
Cum fac restore prin R1Soft Backup
Adaugat de Alin Achim on 25 May 2016 07:39 PM

Accesul in interfata de backup a R1Soft se face prin cPanel cu datele de logare aferente contului. 

Accesare R1Soft utilizand tema de cPanel - "paper_lantern"
R1Soft Backup Manager
Accesare R1Soft utilizant tema de cPanel - "x3"
R1Soft Backup Manager
Inainte de a efectua restore-ul la foldere/fisiere este recomandat sa efectuati si dumneavoastra un full backup de cPanel al contului dumneavoastra, din cPanel -> Backups -> Download a Full Website Backup.

Dupa logarea in managerul de backup R1Soft in prima instanta vor fi afisate toate punctele de recupereare(backup-urile) efectuate pana in acel moment. Acestea vor fi afisate in functie de data in care au fost create. 
In printscreen-ul urmator functiile numerotate sunt asftel:
R1Soft Backup Manager
1) Este functia de "Browse Recovery Point" si anume prin accesarea aceste functii vor fi afisate toate fisierele cuprinse in backup-ul efectuat.(backup-ul se efectueaza la tot folder-ul /home/)
2) Este functia de "Browse Databases" si anume aici vor fi afisate toate backup-urle efectuate la bazele de date din contul de cPanel.
3) Este functia de "Download" si prin functia de download puteti descarca local tot backup-ul efectuat la data respectiva. 

La accesarea Browser Recovery Point se va afisa urmatorul prompt:
R1Soft Backup Manager
Aici avem folder-ul de baza la care se efectueaza backup-ul /home/. Daca doriti sa efectuati un restore complet la continutul contului, atunci se bifeaza folder-ul /home/ si click pe optiunea de "Restore Selected" daca se doreste descarcarea backup-ului atunci click pe optiunea "Download Selected".

Pentru a face restore unui anume set de fisiere/foldere atunci se accesaza cu dublu click pe folder-ul home, cu specificatia ca accesarea unui folder sau a unui fisiere se face cu dublu click in zona numelui fisierului/folder.

Dupa accesarea folder-ului /home/ aici vor fi prezente toate fisierele/folderele incluse in backup-ul de la data selectata. Daca doriti sa faceti restore la un sigur fisier/folder sau la mai multe trebuie bifate casutele din stanga folderelor/fisierelor la care se doreste efectuarea restore-ului.
R1Soft Backup Manager
Dupa ce au fost selectate fisierele/folderele se vor activa optiuniile "Restore Selected" si "Download Selected". 
R1Soft Back Manager
Daca doriti sa restaurati fisierele/foldere selectate atunci click pe optiunea "Restore Selected". 
R1Soft Backup Manager
Dupa ce ati efectuat comanda de "Restore Selected" selectati optiunea "Restore", dupa ce ati selectat aceasta optiunea va incepe procesul de restore. 
In urma finalizarii restore-ului veti primi urmatorul mesaj care va infromeaza ca backup-ul a fost efectuat cu succes.
R1Soft Backup Manager

(6 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)