Intrebari si Tutoriale: Setari SMTP
Setare SMTP email in osCommerce 2.2.x
Adaugat de Bere Dan Adrian on 26 May 2010 03:23 PM

ATENTIE: Versiunile vechi de osCommerce au numeroase gauri de securitate si nu trebuiesc folosite. Accesati situl oficial osCommerce pentru cele mai noi versiuni!

 

Pentru a putea trimite mail-urile prin SMTP in osCommerce 2.2.x trebuie facute niste modificari in script . Modulul se gaseste aici http://www.oscommerce.com/community/contributions,901 . Se descarca arhiva si se modifica fisierul smtp_sql.sql astfel:

- SMTP Server Host Address: campul smtp.mailserver.net se inlocuieste cu numele domeniului asociat adresei de email ( ex. domeniulmeu.tld )
- SMTP Server EHLO / HELO Name: campul mailserver.net se inlocuieste cu numele domeniului asociat adresei de email ( ex. domeniulmeu.tld )
- SMTP Server Port Number: se lasa campul 25 neschimbat
- SMTP Authentication Required: campul false se inlocuieste cu true
- SMTP Authentication Username: campul e-mail username se inlocuieste cu adresa de email care se doreste a fi folosita ( ex. contact@domeniulmeu.tld )
- SMTP Authentication Password: campul e-mail password se inlocuieste cu parola adresei de email

- codul obtinut se ruleaza din phpMyadmin si apoi in panoul de administrare se merge pe E-mail Options unde se seteaza la E-Mail Transport Method: smtp
- se face un backup la fisierul email.php din folderele /includes/classes/ si /admin/includes/classes/ iar apoi se uplodeaza fisierele care apar in folderul catalog in aceste locatii

(190 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor